Säsongen drar vidare

Säsongens andra träningsmatch går av stapeln ikväll, i Botniahallen. Denna gång är det linjedomarskapet som står på agendan. FC Korsholm möter Sundom IF (mina favoriter, alla kategorier, ni vet). Korsholm har mig veterligen värvat två spelare från FC Kiisto A-team i division 4 (!) inför comebacken i division två, medan SIF bygger truppen för spel i trean.

Dagens historia: 65 år har gått sedan USA bombade den tyska staden Dresden. 35 000 människor miste livet i räderna. 43 år har gått sedan Saab 37 Viggen flög för första gången. Viggen var föregångaren till 39 Gripen, som idag är Sveriges exportvara på den internationella flygvapenmarknaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s