Ŗverraskningarnas morgon.

Okej, det var inga överraskningar som dök upp, men det kändes nästan så. Dels damp en lapp med info om den stundande balkongrenoveringen ner på dörrmattan. Man ska riva bort räcken och inglasningar. Man kommer inte att kunna använda balkongen under tiden och det bär bara att hoppas att det inte drar ut över hela sommaren, balkongen är ju trots allt ganska trevlig bara det är varmt ute.
Den andra överraskningen uppenbarade sig då jag skulle brygga kaffe. Filtren var givetvis slut. Det visste jag också om, men jag hade förträngt det och glömt att köpa nya. En rask promenad till Strandkvarnen vidtogs och samtidigt konstaterade jag att balkongerna inte alls är så snygga utvändigt. Husbolaget gör nog helt rätt som renoverar, även om inglasningarna är ganska så nya.
Nu vidtar visst vappfirande. Vädret är inte det bästa, och jag ska jobba imorgon. Vi gör dock det bästa av situationen. Bland annat ska man få återse den här mannen, som nu för tiden lever som imigrant i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s