Ņbo strikes again.

TPS blev finländska mästare i ishockey ikväll, efter klara 6-2 borta mot HPK. 4-1 i matcher blev det till slut. Det var nio hela år sedan Ņbos stolthet blev finska mästare. TPS har, vid sidan om HIFK, varit laget som stått mig närmast i hockeyväg i Finland. Egentligen har jag ingen speciell relation till något av lagen, men spelare som Kai Nurminen, Saku Koivu, Marko Kiprusoff, Esa Keskinen och Kimmo Rintanen var häftiga i de där svarta spelskjortorna på hockeykorten i mitten på 90-talet.
Ikväll blir Inter (förhoppningsvis) Bayern Münchens finalmotståndare i CL-finalen i Madrid i slutet av maj. Inter spelade bra fotboll senast och har gjort en ack så mycket bättre säsong ute i Europa jämfört med Peps manskap.
Smolk i bägaren för egen del är det att jag måste jobba 6-14 imorgon. Inget fel med det, men att man hamnar på grönsakssidan efter ett kvällspass på trädgårds är inget vidare. Får glädja mig åt träffen med kampanjgruppen imorgon kväll istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s